De ce print-ul nu trebuie să moară
[A]m primit și eu un pachet de acasă, ca tot provincialul, cu indicații să scot din el tot când ajung acasă și să bag prin cămări sau frigidere. Toate alimentele erau învelite în ziare. Și cum mintea mea n-are nevoie de multe ca să țopăie, m-a trăznit o idee. Ziarele astea, după ce-s citite, ce […]
[A]m primit și eu un pachet de acasă, ca tot provincialul, cu indicații să scot din el tot când ajung acasă și să bag prin cămări sau frigidere. Toate alimentele erau învelite în ziare.
Și cum mintea mea n-are nevoie de multe ca să țopăie, m-a trăznit o idee. Ziarele astea, după ce-s citite, ce se poate întâmplă cu ele? Care-i cel mai bun lucru care se poate întâmpla cu un ziar după ce-i citit și deactualizat?
[I]o, dacă-s fi un ziar, cum mi-ar plăcea să mă sfârșesc?
- Ștergând un geam fie de zgârie-nori, de casă parintească cu livadă sau de cabană de munte cu vedere la cel mai vârf dintre vârfuri?
- Pe-un șantier ca față de masă pentru parizer, muștar, slănină, ceapă și bere rece la pet când discuția e fix despre golul frumos din seara precedentă?
- În mâinile bunicii care învelește borcanele pentru nepoții studenți? Gem? Castraveți? Dulceață? N-aș putea decide.
- Sau poate întins pe-un covor dintr-o cameră lăturalnică, acoperit cu soc sau brad pus la uscat pentru ceaiuri făcute acasă?
De asta nu trebuie să moară print-ul. Nu ne-am descurca fără. Are și el scopul lui.
jean
mama ta este o femeie frumoasa si puternica
Toma
multumesc! de unde si pana unde legatura?
jean
de la comparatia dintre fotografii si de la faptul ca pachetul era de la ea si de la bunici.esti norocos.
tudor.c
Ai uitat: invelesti merele pe care le tii in beci pe timpul iernii, sub ghiveciul cu flori, pe mobila si pe toate cele cand te-apuci sa vopsesti/varuiesti, la cornete (daca esti ţânc).
La geamuri nu prea mai merg pentru ca in ultimul timp cernelurile sunt de calitate slaba, se duc repede si-ti murdaresc sticla :D