7 jocuri cu piraţi pentru 10 ani de The Harbour
[S]ăptămâna trecută, într-un excel de zel care-mi rămâne neînțeles și până astăzi, restaurantul The Harbour m-a tratat cu prânzul. Zilnic. Mai exact, în jurul orei 13, apărea un matelot la ușa mea, venind din partea căpitanului Ivo Bobal, care îmi spunea că The Harbour a împlinit 10 ani (mai exact, pe 18 martie 2004 s-a deschis) […]
Mai exact, în jurul orei 13, apărea un matelot la ușa mea, venind din partea căpitanului Ivo Bobal, care îmi spunea că The Harbour a împlinit 10 ani (mai exact, pe 18 martie 2004 s-a deschis) și îmi ura poftă bună.
Nu vreți să știți ce chinuitor a fost. Scalopini de curcan, rață pe pat de varză calită, souvlaki de porc, cheesecake, d-astea.
Dacă nu v-ați prins, deși am făcut repetate aluzii pe tema asta, The Harbour este un restaurant tematic marinăresc, cu corăbii și pirați și navigatori neosteniți, ceea ce mie îmi amintește de un joc pe care l-am savurat în luna de după lansare și anume Assasins’s Creed IV: Black Flag.
Jocul ăsta, ce s-a vezi, a avut evenimentul de lansare chiar la The Harbour (ce coincidență, nu?), iar pentru că mie mi-a plăcut foarte mult și jocul, dar și restaurantul, vreau să vă fac mici cadouri.
Am 7 copii de Assassin’s Creed IV: Black Flag pentru PC pe care le dau prin concurs în felul următor: Intrați pe pagina de Facebook The Harbour, vă uitați pe acolo și reveniți aici cu un comentariu în care îmi spuneți ce preparat v-a făcut cu ochiul dintre cele din fotografii.
Primele 7 comentarii primesc jocurile.
Hai, vânt din pupă!
Ovidiu
Muschi de porc cu sos de rosii si cartofi provence sounds quite yummy :)
Tibi
O saramura de sturion :D https://www.facebook.com/photo.php?fbid=740147302685199&set=a.185313821501886.43767.114604261906176&type=1&theater
Silviu Voinescu
Supa cu perisoare de curcan si taitei de casa
Silviu Stroe
Salut Toma,
Vad ca inca nu s-au strans 7 comentarii si nu exista un deadline asa ca imi incerc si eu norocul :
Piept de pui umplut cu ficãţei
Cartofi Nature
Negresã cu nucã
Razvan Matauan
Salut,
M am uitat pe meniu si am ales urmatoarele:
Ciorba de pui ardeleneasca
Ciolan de porc cu iahnie de fasole
Chec cu fulgi de ciocolata
Merci!
Mihai
Salut. Mi-a facut cu ochiul o portie de „Ficatei de pui cu andive si sos de otet balsamic si miere” :)