Asta e pariul pe care-l fac cu mine, acum, odată întors de la ediţia 2011. Consider că un blogger new-comer nu are nicio scuză dacă în doi ani de blogging şi networking lângă cei mai buni bloggeri din ţară, folosindu-se de sutele de articole tutorial, de workshop-urile ţinute de ei, citindu-i şi furând meserie, investind timp, pasiune şi stabilind o strategie nu este capabil să ajungă în primii treizeci.

Piaţa este în creştere cum n-a fost niciodată, posibilităţile bloggerilor noi sunt aproape infinite, în contextul în care influencerii de acum nu au avut de la cine învăţa acum doi, trei, cinci ani când au început şi-au fost nevoiţi să experimenteze şi să acumuleze experienţă the hard way.

Voi vorbi despre primii ani de blogging, despre problemele cu care se confruntă un blogger mic şi voi demonstra step-by-step că profesioniştii de acum sunt extrem de deschişi în a ajuta pe oricine doreşte să înveţe, distanţa fiind reprezentată de un simplu mail politicos.

Pe cei de la care am nevoie de ajutor îi voi anunţa/ruga eu, dar să-i spună cineva despre pariul meu şi doamnei Maria Ursulețu.

Lista completă cu articolele scrise despre Biz Social Media Summer Camp 2011 este pe blog la Cristi #Bauau Manafu.