Blogul mi-a adus multe oportunităţi. Am cunoscut oameni care au contribuit la bagajul meu social, mi s-a deschis mintea în aproape 3 ani de online.

Am avut ocazia să particip la evenimente organizate de bloggeri din Bucureşti, Braşov, Sibiu şi Cluj, să văd oraşe frumoase şi să aflu poveşti pe care probabil n-aş fi avut răbdarea să le ascult de unul singur.

Excursia Redescoperă România de anul trecut a fost cireaşa de pe tort. O experienţă care m-a învăţat că un loc devine frumos datorită oamenilor care îl populează.

Dacă acum un an sau doi ideea de a organiza un astfel de tur în oraşul meu era doar o îndrăzneală, de câteva luni încoace pun la cale alături de Alex Filip un weekend în care să încerc să dau înapoi o parte din trăirea mea de-a lungul acestor ani de blog. priNeamţ este ceea ce a ieşit.

La început a părut copleşitor, n-am crezut că se poate face totul atât de repede şi doar de o mână mică de oameni. Iată că scriu rândurile astea când mai sunt 7 zile şi 16 ore până la weekendul priNeamţ.

O conferinţă de marketing online pentru brand-urile din turism plus un tur organizat pentru bloggeri, toate în 3 zile.

Dacă pentru tur locurile disponibile s-au dovedit a fi prea puţine şi-am rămas cu mulţi prieteni neinvitaţi (mă revanşez la anul), pentru conferinţă înscrierile sunt încă deschise, formularul este aici.

Vom trece pe la câţiva meşteşugari, vom vizita mânăstiri şi cetăţi, rezervaţia de zimbri, locuri frumoase ale judeţului Neamţ.

Sper să reuşesc să creez atmosfera potrivită în aşa fel încât cei prezenţi să transmită mai departe către cititori autentic şi cu pasiune şi mă bucur c-am găsit susţinere la câteva brand-uri care vor aduce valoare, fiecare într-un mod diferit. Veţi vedea.

priNeamț este un eveniment susținut de Primăria Piatra NeamțCentral Plaza HotelPetromCosmote, Noroc și Autonom.