#schiem – tabăra de schi pentru bloggeri – este un eveniment organizat de Arena Platoș cu susținerea Orange. Parteneri: Hohe RinneHappy Tour și Buonavista

=============================================================================

A venit momentul, alături de Bogdan Brylynski, să vă învit din nou la schi, sportul de iarnă pe care ar trebui să-l stăpânească orice om activ și mai ales… viu.

Tabăra de schi pentru bloggeri, #schiem, revine și-n 2014, de două ori mai mare ca anul trecut. Două săptămâni, douăzeci de participanți care vor învăța să schieze, totul la Arena Platoș, probabil cel mai austriac complex de iarnă din România.

schiem 2014 poster

Alături de cursanți este Orange cu aplicația iRewind, una dintre cele mai mișto chestii pe care le poți avea cu tine atunci când mergi pe pârtie. Cum funcționează:

De-a lungul pârtiei sunt instalate camere de filmat. Dacă ai aplicația pornită și telefonul la tine în timp ce cobori, ești filmat (cu ajutorul GPS-ului de pe smartphone). Când ajungi la bază, primești automat un clip montat cu toată coborârea ta. iRewind este disponibil gratuit la Predeal pe pârtia Clăbucet și la Cheile Grădiștei.

Cei 20 de participanți din tabăra #schiem care vor învăța să schieze și apoi vor folosi aplicația iRewind ca să dovedească asta sunt:

17 -22 februarie

 1. Simona Stănescu – www.lipa-lipa.ro
 2. Cristian Ghingheș – www.kristofer.ro
 3. Andra Nicula – www.andranicula.ro
 4. Ovidiu Eftimie – www.eftimie.net
 5. Simona Mocanu – www.simonamocanu.ro
 6. Ariel Constantinof – www.arielu.ro
 7. Alin Pandaru – www.pandutzu.com
 8. Narcisa Suruianu – www.travelgirls.ro
 9. Concurs Toma – Update – Andra Magda
 10. Concurs Simona  – Update – Maria Radu

23 februarie -1 martie

 1. Mircea Panaitescu – www.inapoidinweekend.ro
 2. Adrian Anghel – www.adispune.ro
 3. Gabriel Oană – www.gaben.ro
 4. Mugur Pop – www.calareincarpati.ro
 5. Ivo Bobal – www.ivobobal.ro
 6. Alex Damian – www.alexdamian.ro
 7.  Cosmin Tudoran – www.cosmintudoran.ro
 8. Doru Panaitescu – www.dorupanaitescu.ro
 9. Concurs Cosmin – Update – Vlad Ilaș
 10. Concurs Doru – Update – Bogdan Epure

Vaaai, dar ce-avem noi aicea? Un concurs cu patru locuri, uite uite pitulicea. (nu așa era cântecul?)

Fix așa. Am lăsat patru locuri libere pentru oricine dorește să meargă la munte timp de 6 zile să învețe să schieze (sau să snoubordeze, cum ar veni). Oricine. Bloggeri, atei, băsiști, dinamoviști, hipsteri, zergi, necromanceri, nemți, hermeline. Ori-ci-ne!

Unul dintre acele locuri libere este scos la concurs chiar acum, aici. Celelalte trei le găsiți la Doru Panaitescu, Cosmin Tudoran respectiv Simona Stănescu.

Comentați folosind Facebook și spuneți-mi cât de mult vă doriți să învățați să schiați. Cel mai creativ comentariu este răsplătit cu un loc GRATUIT (all inclusive) în tabăra #schiem în perioada 17-22 februarie. Anunț câștigătorul vineri, 14 februarie.

=============================================================================

#schiem – tabăra de schi pentru bloggeri – este un eveniment organizat de Arena Platoș cu susținerea Orange. Parteneri: Hohe RinneHappy Tour și Buonavista

Later edit: Am ales câștigătorul. Mi-a fost foarte greu, au fost multe comentarii bune și creative (Liviu, cel care a alunecat pe o urmă de Sasquatch, de exemplu) și-mi pare rău că nu vă pot mulțumi pe toți. E un sport frumos și sper să aveți ocazia să-l învățati cât mai curând. Înscrieți-vă la Doru și Cosmin, ei aleg doi participanți pentru seria 23 feb – 1 martie.

Andra de la jonesie.ro, nu știu ce fumezi, dar o să aflu în tabără, pentru că, ce să vezi, mergi cu noi. Felicitări!

Later edit 2: S-au ales cei doi câștigători și pentru a 2-a săptămână de cursuri. Bogdan Epure și Vlad Ilaș. Să fie într-un ceas cu cuc!