Pentru al 4-lea an la rând, Bloggers Lan Party continuă. A 10-a petrecere, #BLPX, are loc sâmbătă, 5 martie, între orele 11:00 și 20:00 la Impact Hub.

bloggers lan party 10

 

Atenția mea rămâne în continuare pe oferirea unei experiențe memorabile pentru fiecare invitat în parte, așa că, odată cu al 10-lea eveniment, mă bazez pe o audiență record de peste 100 de oameni pentru care am pregătit:

Cel mai mare premiu de până acum

Nu sunt adeptul recompenselor materiale pentru jocuri, am evitat să militez pe asta în popularizare, dar o ediție aniversară trebuie să aibă și un premiu pe măsură. ASUS România și Republic of Gamers, partenerii principali Bloggers Lan Party ai anului 2016, oferă ca premiu visul oricărui gamer, o unitate centrală custom made în valoare de peste 10.000 de lei, perfectă pentru orice gamer. Am văzut-o, am bălit, arată incredibil și probabil zboară, voi lăsa sorții să aleagă norocosul în a 2-a parte a zilei de sâmbătă.

Un shooter clasic -Unreal Tournament

Cum fără pac-pac viața e pustiu, amatorii de frag-uri vor avea ocupație. 20 de stații de gaming echipate complet îi așteaptă pe bloggeri, tot ce le pot spune e că jocul este disponibil gratuit pe internet, cu ocazia asta declar și antrenamentele deschise. Să fie haos, se premiază.

Spic, lemn, piatră, oaie, argilă şi shot-uri

Da, fix așa. Amatorii de Catan sunt așteptați la un turneu inedit ce va avea loc de-a lungul întregii zile. Shoteria are grijă să fie suficient combustibil pentru toată lumea, iar colonistul final va primi un tort de shot-uri într-o seară la liberă alegere, poate așa cel mai lung drum (până acasă) devine realitate.

Street Fighter V pe Play Station 4

Personal, am pierdut contactul cu acest joc undeva în era Neo-Geo. 327 de ani mai târziu, aștept orice pasionat de apăsat haotic pe butoanele joystick-ului în cadrul turneului arcade de la Bloggers Lan Party. Media Galaxy s-a ocupat de setup, vor fi premii multe din partea lor, de toate felurile, de la campioni la debutanți, popularitate și lingură de lemn.

Bloggers Lan Afterparty

După o zi întreagă de muncă asiduă urmează o bine meritată petrecere. Mie așa mi se pare corect. Începând cu 22:30 ne găsim la Shoteria să sărbătorim că sărbătorim o zi obișnuită de sâmbătă.

NBA2K16 cu invitaţi surpriză

FIFA poate să aștepte, e timpul pentru câteva dunk-uri. Nu contează dacă ai 2m sau ești cât o măsuță de cafea, am pregătit un Play Station 4 la care toată lumea are courtside tickets. Eu unul mă antrenez intens de câteva luni, sper să nu ies din turneu după primul meci.

Ştii să cânţi la chitară? Nu contează

Am fost surprins de popularitatea pe care Guitar Hero a avut ediția trecută, așa că vreau să le dau tuturor wannabe rock stars ocazia să mai cânte cu public. Nu filmăm, nu se întorc scaune și Florin Călinescu abia m-a anunțat că n-o să poată ajunge, așa că suntem safe. Play on!

bloggers lan party 10

Acestea fiind zise, vă invit să urmăriți hashtag-ul oficial (#BLPX) și pagina de Facebook a comunității, în zilele ce urmează bloggerii invitați vor posta, pentru doritori, concursuri cu locuri (limitate) la eveniment. Restul detaliilor vin la fața locului doar pentru cei suficient de băftoși.

====================================================================

Bloggers Lan Party, ediția a 10-a (#BLPX), este un eveniment de gaming și socializare rezervat bloggerilor și cititorilor lor, susținut de ASUS România, Media Galaxy, Digi Net, Shoteria, Calif și Impact Hub. Partener media: Radio 21. Toate drepturile rezervate.