Brylu – Fundaş lateral – Un fel de Dan Petrescu. A alergat câte 3 meciuri de UCL în fiecare zi de city break şi a avut grijă să nu rateze nicio intercepţie. Pe faza de atac a băgat centrări, când cu halba, când direct din sticlă. Plus că a pus la dispoziţie nişte prime generoase din buzunarul propriu.

Răzvan – Antrenor/jucător – Dacă istoria Sibiului ar fi tactică de fotbal, Răzvan ar fi Mourinho. Ne-a aşezat în teren 2 zile încontinuu, ne-a avertizat despre atuurile adversarilor Brukenthal şi Hermann şi a venit cu o tonă de informaţii despre echipele saşilor, nemţilor, ungurilor şi românilor.

Chinezu – Portar – Prindea glumele tuturor, uneori din doi timpi, dar niciodată ieşea pe contraatac. Molcom, dar cu reflexe bune, degaja berile din voleu şi dădea încredere doar prin prezenţă.

TV Dece-îi – Mijlocaşi laterali – Super tehnici, căutau să-ţi dea mingea numai printre picioare. Ratau din 2 metri cu poartă goală, apoi prindeau un şut în vinclu de la 25. Nu te puteai baza pe ei. Numa’ pase cu călcâiul, fente, şmecherii. Păi ce facem?

Liviu Alexa – Șef de galerie – Instiga! Peste tot pe unde mergeam, el instiga! Cântece, scandări, interjecţii, șprițuri. Ar trebui interzis pe stadioane!

Auraş – A fost accidentat şi indisponibil pe întreaga durată a sezonului. La fel şi Claudia, dar măcar ea a avut motive obiective. El doar n-a avut chef.

Hoinaru – Mijlocaş la închidere – Doi paşi la stânga, doi la dreapta. O pasă de doi metri, încă una de 4 metri, dar înapoi, o intercepţie, economie de efort, vorbe puţine. Nu se vede pe teren, dar la final se bucură de victorie mai tare ca restul.

Alina – Nu s-a ridicat de pe bancă de rezerve nici măcar pentru încălzire. S-a întins pe toate scaunele, indicaţiile antrenorilor îi erau indiferente. Cred că nu s-a acomodat cu noua echipă, încă.

Crivăţ – Atacant – Nu făcea altceva decât să bage mingea în poartă. Puncta la fiecare ocazie. Responsabil cu mobilizarea echipei şi cu jocul aerian. L-a întrecut pe Chinezu la voleuri.

Gogu Kaizer – Atacant – Un fel de Inzaghi. Era la momentul potrivit la locul potrivit şi se tot alegea ba c-o laudă, ba c-o îmbrăţişare de la Tiţa, ba cu-n zâmbet. Nu se complica s-alerge fără rost. Stătea degeaba 89 de minute, apoi băga mingea în poartă şi meciul se încheia 1-0.

Groparu – Antrenor secund – Când Groparelul nu voia pufuleţi, avea grijă ca lui Răzvan să nu-i scape ceva. Îl includ aici şi pe Tudor, cu menţiunea că el făcea treaba delegatului. Logistică, mingi umflate, iarbă tunsă, berea rece.

Ruxa şi Miruna – Maseuri – Zâmbeau relaxate peste tot, buna dispoziţie venea şi de la ele, toată lumea uita de accidentările cauzate de oboseală.

Gaben – Mijlocaş central – Se certa cu arbitrii, faulturi dure, lua apărarea colegilor. Minte limpede, pase precise. Dacă portarul Chinezu ar fi Barthez, Gabi ar fi Blanc, cel pupat pe chelie. Băimareni amândoi.

Alexandra şi Cristi – Mijlocaşii ofensivi – Plini de entuziasm şi devotament, nu s-au dat la o parte de la efort şi au ţinut stindardul sus pe întreaga perioadă a meciului. Sufletul echipei!

Nebuloasa şi Denisa – Fundaşi centrali – M-a trecut nicio minge de ele. Niciun detaliu. Nebu mai urca în careul advers la cornere pentru centrările lui Brylu, dar Denisa rămânea acasă să aibă grijă să nu primim gol, drept pentru care n-a transpirat deloc.

Am câştigat prin neprezentarea adversarului. Dar oricum nu ne-ar fi bătut nimeni, c-am fost prea uniţi şi omogeni. Ziceţi voi în comentarii ce post aş fi avut eu? Băiatul cu apa?

Foto: 1, 2, 3, 4

#prinSibiulmeu este un proiect organizat de Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu şi cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. Parteneri mai sunt Hotelul LevoslavPrintcenter şi Autonom.