Bula lui Toma #17 -În vizită la fabrica Lay`s
[E]u nu-s omul care are un obicei din a mânca chips-uri. Nu cumpăr, nu pentru că aş avea ceva împotrivă, ci pentru că, pe scara ierarhică a gustărilor mele, popcorn-ul, seminţele, alunele sau fisticul sunt mai sus ca chips-urile. Datele problemei se schimbă atunci când e o pungă de chips-uri pe masă. După prima îmbucătură […]
Datele problemei se schimbă atunci când e o pungă de chips-uri pe masă. După prima îmbucătură nu mă mai pot opri. Le mănânc pe toate, inclusiv operaţiunea făraş cu resturile rămase pe fundul pungii.
Am avut oportunitatea să vizitem fabrica Lay’s săptămâna trecută, am aflat multe lucruri interesante, de la procesul de de fabricaţie care începe cu nişte saci mari de cartofi şi se termină cu pungile pe care le ştim deja, până la monitorizarea produselor, echipa care analizează calitatea fiecărui lot în parte. Profesionalism cap-coadă.
Am spulberat multe mituri legate de e-uri şi conservanţi şi am ajuns la concluzia că cel mai mare duşman al chips-urilor Lay’s este lipsa informaţiilor corecte către consumator.
Bineînţeles c-am făcut şi nişte bule.
Toate articolele scrise de bloggerii prezenţi sunt pe pagina de Facebook Lay’s România.
Anne-Marie
hai că astea ţi-au ieşit. Toate! :)
Iulian
Cati bloggeri au fost invitati sa i-a parte la aceast minunat tur daca nu te superi ca te intreb?
Ai idee de unde pot cumpara o masina de facut cipsuri asa mai pentru in casa?
Toma
Nu stiu, undeva la 20-25 de bloggeri. Cat despre masina de chips-uri ar trebui sa intrebi pe cineva mai avizat ca mine.
Nu-ti recomand o masina de chips-uri. Daca-i vrei calzi pune-i la microunde 30 sec.