Cu o mână vă scriu aici și cu cealaltă trimit un mail să dispară norii. Mâine începe a 2-a ediție Bloggers Open, eveniment pe care-l pregătim cu avânt de câteva luni.

Bloggerii se strâng din nou să joace tenis și vă invită și pe voi să luați parte la asta, cu mic, cu mare, cu cățel, purcel și toată lumea.

Sâmbătă, ora 11:30, la GM Tennis, frumoasa bază sportivă de lângă Casa Presei, Bloggers Open 2014 începe cu un meci demonstrativ inedit:

Julien Ducarroz (chief commercial officer Orange Romania) / Cornel Ilie (Vunk) vs Gabi Moraru (tenismen, owner GM Tennis) / Vlad Eftenie (fotograf)

bloggers open 2014Turneele de bloggeri și bloggerițe se vor desfășura în paralel pe cele 6 terenuri de zgură ale bazei și sunt gândite în așa fel încât fiecare jucător să aibă parte de cât mai multă acțiune (număr de meciuri).

Sâmbătă vom avea grupe în care cei 36 de tenismeni/bloggeri se vor duela pentru puncte, iar duminică trecem la sistem eliminatoriu de la sferturi de finale în sus. Cum toată lumea câștigă când face mișcare, premii va primi toată lumea.

Orange și Samsung Galaxy K Zoom, partenerii evenimentului, au pregătit premii și surprize pentru toată lumea, de la jucători la susținători la hipsteri și corporatiști, eu unul sunt foarte entuziasmat și abia aștept să-i văd jucând pe curajoșii care au acceptat pună racheta pentru prima oară în mână în această săptămână și să se antreneze pentru a fi competitivi mâine și poimâine.

Vă aștept, așadar, la GM Tennis, pentru Bloggers Open 2014 și ne citim pe #bloggersopen14. Game. Set. Blog!