Gameri, atenție sporită! Pe 6 aprilie avem treabă. Bloggers Lan Party, ediția II, ne așteaptă cu 24 de stații de joc pregătite pentru asalt.

După feedback-ul pozitiv de la prima ediție Bloggers Lan Party de pe 1 decembrie, memorabila zi națională în care 24 de bloggeri s-au împușcat o zi întreagă cu Quake 2, Counter-Strike 1.6 și Call of Duty 2, iată că a venit și timpul ediției a 2-a.

Dacă data trecută a fost o ediție a FPS-urilor, acum trecem la ceva mecanică fină. Asta nu înseamnă că n-avem împușcături, Doamne ferește!

Bloggers Lan Party II Poster

World of Tanks este alesul, peste 45 de milioane de jucători can’t be wrong. Acest joc provoacă dependență și știu că în România comunitatea este destul de mare. Începeți antrenamentele pentru că premiile sunt foarte mari! (la ediția trecută, valoarea lor a depășit 4000 euro). Avem ceva surprize din partea partenerilor și a Clickshop.ro.

Vor fi și alte jocuri, dar aleg să păstrez surpriză până la momentul potrivit și să las World of Tanks ca și cap de afiș.

Așadar, pe 6 aprilie, începând cu orele 21, primitorul Romtelecom Training Arena ne așteaptă și ne găzduiește cât ne țin șenilele. Vom face un long night, ca pe vremuri, atunci când dimineața ne prindea în sălile de net adiacente cartierelor noastre.

Și de această dată avem parteneri aleși care au avut grijă să nu ne lipsească nimic: Romtelecom, Asus, Bitdefener Antivirus, EvoMAG și Roccat. Multe mulțumiri merg către ei și-acum, dar mai ales după eveniment, atunci când 24 de bloggeri vor pleca acasă fericiți.

Declar deschise înscrierile, toți bloggerii cu calități (reale sau închipuite) de gameri sunt chemați la datorie. Mecanismul de înscriere e simplu: Un articol pe blogul personal cu tema “gaming” în care să folosiți textul de înscriere (cu tot cu link-uri):

Bloggers Lan Party -ediția II, este un eveniment susținut de Romtelecom, Asus, Bitdefender Antivirus, EvoMAG și ROCCAT.

Folosiți afișul evenimentului în articole, reveniți aici cu-n trackback în comentarii, iar eu anunț lista de participanți la finalul săptămânii viitoare, joi mai exact, în limita locurilor disponibile.

PS: Luați aminte la spusele lui Winston Churchill.