Bloggers Lan Party, ediția a 3-a, este un eveniment powered by Romtelecom și susținut de Bitdefender Antivirus și PC Garage.

=================================================================================

După noaptea albă care a ținut 24 de oameni pe tancuri, am decis să păstrez conceptul de long night și a venit momentul să anunț a treia ediție de Bloggers Lan Party. Sâmbătă, 20 iulie, ora 21:00, la Romtelecom Training Arena.

blp3final (2)

World of Tanks este unul dintre jocurile selecționate, avem și o competiție de racing cu premii atractive (un Xbox 360), dar și un FPS care să păstreze momento-ul până în zori. Voi anunța lista completă de jocuri și premii în articolul de sâmbătă dimineață în care vom afla și care sunt cei 24 de gameri de la #blp3.

Declar înscrierile deschise, mecanismul este același: Un articol pe blogul personal pe tema lan party/gaming în care trebuie folosită formula de mai jos, afișul evenimentului și un trackback către acest articol.

”Bloggers Lan Party, ediția a 3-a, este un eveniment powered by Romtelecom și susținut de Bitdefender Antivirus și PC Garage.”

Înscrierile sunt deschise până joi, 18 iulie. În seara zilei voi posta lista cu participanți, plus jocurile și premiile ediției a treia..

Vă invit să dați un like paginii de Facebook Bloggers Lan Party, acolo găsiți materiale multimedia de la primele două ediții, dar și informații despre ce urmează.