Facem ce facem și tot la copilărie ne întoarcem. Cu încă 23 de nebuni am pierdut o noapte, sâmbătă, pentru a ne juca cu tancuri, mașini și împușcături.

A fost și Bloggers Lan Party 3, o ediție cu câteva premiere, de la BYOC (bring your own computer), la 95% laptop-uri, la anotimp (prima ediție de vară). Urmează multe altele, poate chiar și-n provincie (n-ați auzit de la mine).

bloggers lan party 3

N-o să vorbesc despre partea organizatorică, vreau doar să știți că Pandutzu, Revo și Refu au plecat acasă cu câte un premiu din partea Clickshop.ro, George a câștigat competiția de Quake Live și-a luat un Xbox 360 din partea PC Garage, iar Nvidia a pus la bătaie vouchere de World of Tanks (30 de zile premium și 6000 gold) pentru toți tanchiștii, ca să putem duce bătălia la un nivel mai de doamne-ajuta!

Mulțumesc Romtelecom pentru toată susținerea, trebuie să știți că ei pun osul serios la organizare și nu mă lasă să fac nimic de unul singur, jos pălăria. Mulțumesc Bitdefender Antivirus, ati primit titlul neoficial pentru cele mai frumoase stick-uri dintr-un give away, vot unanim, duminica dimineata.

S-au întâmplat multe lucruri mișto sâmbătă noapte, vă invit să vedeți haștagul #blp3 pe Twitter și pe Facebook ca să vă faceți o idee, dar mai ales și mai ales și mai ales și mai ales să vedeți clipul de mai jos, unul de mare angajament.

YouTube Preview Image

Bloggers Lan Party, ediția a 3-a, a fost un eveniment powered by Romtelecom și susținut de Bitdefender Antivirus și PC Garage.